Laughing out loud

Aha! kalian semua pasti udah pada tau kan siapa cowo yang ada diatas sana? yap! he is my boyfriend hehehe :D namanya Justin Drew Bieber atau yang sekarang dikenal dengan Justin Bieber. dia lahir tanggal 1 maret 1994 di Stratford, Ontario. dan 1 maret 2012 kemaren baru ulang tahun yang ke 18 Happy Birthday shawty. kalian semua engga usah tanya gimana rasa cinta gua sama ini bocah.REALLY LOVE HIM! kita jadian udah lama banget kira-kira dua tahunan lebih lah hehehe oke terserah gua mau ngomong apa, blog gua hak gua! foto diatas itu gua ambil dari video dia yang belom keluar judulnya #boyfriend itu foto diambil dengan susah payah dan di edit dengan penuh kerja keras, sedikit bocoran yang gua liat di channel youtube nya justin sih ntar ada adegan kaya foto di atas terus ada adegan dia kaya di kolam renang gitu. uh cool banget deh dia. Gini nih lagunya:

If I was your boyfriend, I’d never let you go
I can take you places you ain’t never been before
Baby take a chance or you’ll never ever know
I got money in my hands that I’d really like to blow
Swag swag swag, on you
Chillin by the fire why we eatin’ fondue
I dunno about me but I know about you
So say hello to falsetto in three two
PRE HOOK

I’d like to be everything you want
Hey girl, let me talk to you
HOOK

If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl, you’d never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If I was your boyfriend, I’d never let you go, I’d never let you go
Lirik Lagu Justin Bieber Boyfriend VERSE 2


Tell me what you like yeah tell me what you don’t
I could be your Buzz Lightyear fly across the globe
I don’t never wanna fight yeah, you already know
I am ‘ma a make you shine bright like you’re laying in the snow
Burr
Girlfriend, girlfriend, you could be my girlfriend
You could be my girlfriend until the ---- world ends
Make you dance do a spin and a twirl and
Voice goin crazy on this hook like a whirl wind
Swaggie
PRE HOOK

I’d like to be everything you want
Hey girl, let me talk to you
HOOK

If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl you’d never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If I was your boyfriend, I’d never let you go, I’d never let you go
BRIDGE

So give me a chance, ‘cause you’re all I need girl
Spend a week wit your boy I’ll be calling you my girlfriend
If I was your man, I’d never leave you girl
I just want to love you, and treat you right
HOOK
http://www.blogger.com/img/blank.gif
If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl you’d never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If I was your boyfriend, I’d never let you go, never let you go

Na na na, na na na, na na na
Ya girl
Na na na, na na na, na na na ey
Na na na, na na na, na na na ey
Na na na, na na na, na na na ey

If I was your boyfriend

Walaupun sekarang yang tren nya 1D gua tetep suka sama dia, gua engga kaya mereka-mereka yang labil itu loh yang selalu ikutin tren dimana ada artis baru mereka suka dan tergila-gila kalo menurut gua itu bukan fans sejati namanya tapi hanya ingin ikutan gaul hehe. Dulu jaman gua smp ada berita yang menurut gua freak banget yang bilang kalo justin itu 51 tahun lah ah pokonya konyol banget trus ada lagi yang bilang kalo justin itu homo lah, siapan yang bilang justin homo waktu itu?! gua sih gamau ungkap-ungkap hubungan gua sama justin yah, gua gamau hidup gua jadi terganggu sama uberan paparazi setiap hari jadi kita sepakat buat rahasiain hubungan kita. Selena? please dia cuman mau nge top!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 komentar:

Poskan Komentar